Биди дел од веб-страницата ССМ

Граѓански организации и поединци кои работат во областа на соочување со минатото,превенција на конфликти и градење на мирот можат да ни се придружат.

Ако вие или вашата организација сака да стане член,користете го овој линк.Ако сакате да ја споделите вашата активност на оваа веб-страница,ве молиме да испратите порака со слики од вашата активност на info@dwp-balkan.org.