Добредојдовте

 

Драги корисници, добредојдовте на веб страната Справување со Минатото на Западниот Балкан. Ова е платформа на граѓански организации, индивидуалци и активности во полето на справување со минатото, спречување конфликти и градење мир, низ целиот Западнобалкански регион.

Балкански.Перспективи е регионално списание која се објавува од страна на форумЗФД и кое опфаќа теми поврзани со соочување со минатото.

 

Балкански.Перспективи се стреми кон зајакнувањето на алтернативните пристапи за справување со минатото и тоа на регионално ниво.

 

Библиотека

 

Дополнителни материјали за соочување со минатото, видеа и едукативни материјали, можете да најдете на Онлајн библиотеката – за бесплатно.

 

Кликнете тука да откриете повеќе.

Избери Јазик