“Monumentet dhe vendet përkujtimore janë kujtesë e ngurtësuar. Kujtesa nuk është njëlloj si e vërteta historike – ajo është në nje farë mase dhe vullnetare. Kujtesa është ajo çfarë një shoqëri dëshiron të ruajë si kujtim në këndvështrimin e ngjarjes historike.””

Christian Hellbach Ambasador i Republikës Federale të Gjermanisë në Bosnje dhe Hercegovinë, në “MOnuMENTI”, 2015

 

 

Shkarko skedarët .pdf

DVD komplet duke përfshirë material plotësues didaktik audio-vizual
Shënim: Madhësia e skedarit është 4.2Gb

LIBRARIA