ISSUE 17 - 07/2021

ISSUE 16 - 05/2021

ISSUE 15 - 12/2020

ISSUE 14 - 4/2020

13 - 12/2019

12 - 10/2019

11 - 06/2019

10 - 11/2018

09 - 3/2018

08 - 11/2017

07 - 06/2017

06 - 12/2016

05 - 09/2016

04 - 01/04/2016

03 - 01/11/2015

02 - 01/06/2015

01 - 01/02/2015

Çfarë është "Balkan.Perspectives"

 

Balkan.Perspectives është revistë rajonale që fokusohet tek ballafaqimi me të kaluarën në Ballkanin Perëndimor. Revista botohet nga forumZFD në katër (4) gjuhë dhe është bashkëpunim ndërmjet Bosnje e Hercegovinës, Kosovës, Maqedonisë së Veriut dhe Serbisë. Revista ofron hapësirë për shumëllojshmëri të këndvështrimeve lidhur me ballafaqimin me të kaluarën nga i gjithë rajoni. Duke sjellë një sërë pikëpamjesh, ne synojmë të sfidojmë stereotipet dhe narrativat etnocentrike, të inkurajojmë mendimin kritik dhe debatin më të gjerë për këto tema, si dhe të fuqizojmë qasjet konstruktive ndaj ballafaqimit me ngjarjet e të kaluarës së afërme.


Ju mund të abonoheni në versionin elektronik të revistës duke dërguar një e-mail në adresën: balkan.perspectives@forumzfd.de.


Ne mirëpresim dhe çmojmë mendimet tuaja për revistën tonë dhe shpresojmë se do të kënaqeni duke e lexuar!  Newsletter

BALKAN.PERSPECTIVES