Activities

13.10.2019
Prishtina Ecë

17.04.2019
DITA E SHIRITIT TE BARDHE

26.03.2019
A është e mundur të flitet për të kaluarën, por në të njëjtën kohë të heshtet për të tashmen dhe të ardhmen?

28.02.2018
MUNDËSI PËR TË ZHVILLUAR MENDIMIN KRITIK

14.02.2017
Presidenti Hashim Thaçi me një nismë për pajtim

16.09.2016
Projekti Zetra: Kujtimet e koncertit rrok jugosllav për paqe

18.05.2016
Muzeu i Bosnjes nxjerr në pah përvojat e luftës gjatë fëmijërisë

20.04.2016
“Sfida e përkujtimit dhe arsimit për Holokaustin"

06.04.2016
Pse Maqedonia nuk është e interesuar për procesin e pajtimit në rajon?

10.02.2016
Një hero pozitiv për të gjithë? Memorializimi i Srgjan Aleksiqit në vendet e ish-Jugosllavisë

05.10.2015
Java e Filmit Bekim Fehmiu në Kosovë, 6-10 tetor 2015

30.08.2015
UDIK-ICMP: NË SARAJEVË SHËNOHET DITA NDËRKOMBËTARE PËR PERSONA TË PAGJETUR

FILTRO