Activities

20.08.2019
Çlirimi i hapësirës

15.08.2019
Shkupi 2014: memorializimi etnocentrik dhe kleptokracia

08.04.2019
Festivali In Situ – intervistë me Bojana Stojmenovskan, drejtoreshë e festivalit

05.04.2019
Çarshia e Vjetër – diamanti i Shkupit

06.03.2018
Arsimi shumëetnik është i nevojshëm nga mosha e re

05.03.2018
Kur arsimin e udhëheqin paranojat dhe propaganda

11.06.2016
Maqedonia po arrin pikën kritike dhe Perëndimi ka kthyer sytë në anën tjetër

06.04.2016
Pse Maqedonia nuk është e interesuar për procesin e pajtimit në rajon?

FILTRO