Mirësevini

 

Të dashur përdorues, mirësevini në faqën e internetit “Ballafaqimi me të Kaluarën në Ballkanin Perëndimor”. Kjo është një platformë e organizatave të shoqërisë civile, individëve dhe aktiviteteve në fushën e ballafaqimit me të kaluarën, parandalimit të konfliktit dhe ndërtimit të paqës në rajonin e Ballkanit Perëndimor.

Balkan.Perspectives”, është një revistë rajonale e publikuar nga “forumZFD “, e cila mbulon çështjet që kanë të bëjnë me të kaluarën.

Revista “Balkan.Perspectives “mendon të forcojë qasjet alternative ndaj ballafaqimit me të kaluarën në nivel rajonal…

 

Biblioteka

 

Lexime të mëtejshme për Ballafaqimin me të Kaluarën, videot dhe materialet arsimore mund të gjenden në Bibliotekën Online - të gjitha falas.

 

Ju lutemi klikoni këtu për të zbuluar më shumë.

ZGJEDH GJUHËN